Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du spørgsmål om at handle eller sælge på Salla, så kan du finde svar her.

Hvilke varer finder jeg på Salla?

På Salla kan du købe og sælge håndlavede og antikke varer. Som køber finder du varer til mange forskellige formål og anledninger. De fleste af vores varer er håndlavede af kreative danskere i deres fritid. Salla er altså ikke stedet til køb og salg af brugte varer, men derimod stedet hvor du kan købe og sælge nye håndlavede produkter. Du kan gå på opdagelse i et bredt udvalg af varer og blive overrasket over alle de fine ting der skabes rundt omkring i de kreative hjem og værksteder. Salla accepterer ikke brugte produkter eller varer der er massefremstillet på fabrik eller importeret/videresolgt fra kommercielle butikker. Vi gennemgår alle butikker og varer løbende for at sikre at de lever op til vores kvalitetskrav.

Som sælger kan du fremvise og sælge dine varer på en simpel og hurtig måde hvor du ikke skal bekymre dig om det tekniske. Vi forbinder din butik til kunder der er interesserede i det unikke og håndlavede. Du kan se dine varer komme ud i andres hjem, og samtidig tjene penge på det.

Er der garanti på varerne?

Som køber har du 14 dages fortrydelsesret på alle køb. Det vil sige at du kan returnere dine varer igennem en returblanket og derved få refunderet dit køb. Derudover gælder den almene reklamationsret som giver 2 års garanti på fabrikationsfejl. Det skal bemærkes at da alle varer på Salla er håndlavede varer eller antikke og derved naturligt vil variere og have unikke karakteristika.

Hvordan kan jeg få svar på et spørgsmål omkring en vare?

Når du ser en vare som du har spørgsmål til, kan du spørge sælgeren direkte. Det gør du på knappen til at kontakte sælgeren som du finder både på produktsiden og butikssiden. Sælgeren kan svare igennem samme beskedsystem, og du vil modtage en mail når du har modtaget svar. Svar vil også fremgå på siden for personlige beskeder inde på din profil når du er logget ind. For at stille spørgsmål skal du oprette en gratis profil.

Hvordan kan jeg komme i gang som sælger?

Hvis du laver dine egne varer eller sælger antikke varer, så er det nemt at sælge på Salla. Du opretter en gratis butik i sytemet, tilføjer dine varer, og så skal du ikke tænke på andet end at holde øje med din e-mail når ordrerne kommer ind. Vi sørger for betaling, sikkerhed, kunder, markedsføring og alt det tekniske. Læs mere og kom i gang som sælger her.

Hvordan fungerer Salla for købere?

Som køber kan du handle trygt og nemt på Salla. Vi har samlet alle informationer for købere på denne side hvor du kan læse mere.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Det er simpelt at returnere en vare: med i din ordre har du modtaget en returseddel. På den skal du afkrydse hvilke varer du ønsker at returnere. På samme seddel står der en adresse som du skal sende varerne til sammen med den udfyldte seddel. Når vi modtager de returnerede varer refunderer vi pengene tilbage til dit betalingskort så hurtigt som muligt.

Jeg har fundet en vare som jeg ikke mener hører hjemme på Salla – hvad gør jeg?

Hvis du har set en vare eller en butik som krænker vores betingelser ellersom du har anden grund til at have villet fjernet fra Salla, så kontakt os direkte på [email protected] med et link, og så ser vi på det med det samme. Læs mere om vores retningslinjer for produkter under betingelser.

Jeg har flere spørgsmål. Hvem kan jeg spørge?

Du kan muligvis finde svar på dine spørgsmål i Håndbog for sælgere eller siden om Salla.

Vi udbygger også denne side med flere spørgsmål og svar løbende. Du kan altid sende en e-mail til [email protected] med dit spørgsmål. Vi svarer så hurtigt som muligt, og oftest inden for få timer.

Copyright © 2017, Salla.dk - et CVR-registreret dansk firma, som forbinder kunder og producenter af håndlavede varer i hele landet. E-mail: [email protected], tlf.: 89887075 Læs mere.