Om Salla

En online butik for kreative iværksættere og nysgerrige købere

På Salla kan du både købe og sælge håndlavede og antikke produkter. Vi har udviklet et nemt og gratis produkt for alle der er interesserede i spændende og unikke produkter til enhver lejlighed. Her kan du læse mere om hvem vi er og hvordan det fungerer.

Rundt om i Danmark findes der mange kreative mennesker. Mennesker der strikker, fletter, syr, hamrer, limer, maler og meget andet. Nogle fordi de vil tjene penge, andre fordi de ikke kan lade være. Måske er du en af dem der allerede producerer varer, eller måske er du en af dem der er nysgerrige på hvad andre folk har lavet. På Salla forbinder vi de to grupper, så dem der producerer kan sælge, og dem der leder efter spændende ting kan købe.

For sælgere

Vi har udviklet et system, som gør at sælgere på få minutter kan sætte deres egen butik op på Salla.dk. Det hele foregår via hjemmesiden hvor man kan tilføje detaljer om butikken, om en selv og selvfølgelig om ens produkter. Sælgere får automatisk deres egen hjemmeside hvor kunder kan købe direkte via betalingskort. Vi tager os af alt det tekniske, så sælgere kan koncentrere sig om at lave deres produkter.

For købere

For køberne er Salla stedet hvor håndarbejde, kunstværker, dekorationer, tilbehør og meget andet fra personlige butikker i hele landet samles. Du ser varerne på Salla.dk, hvor du også foretager dine køb og betaler. Varerne bliver sendt fra de enkelte butikker. Betaling foregår nemt via betalingskort og pengene hæves når varerne bliver afsendt.

Gratis og nemt

Det er helt gratis at oprette en butik og have varer på Salla. Det eneste man betaler er et gebyr på en procentsats af det man sælger for. Læs mere om gebyrer for sælgere og hvordan du åbner butik her. For køberne betales der ingen gebyrer. Prisen du ser på siden er den du betaler.

Hvem er vi?
Salla er udviklet af kreative iværksættere fra København. Idéen er startet i 2017, og mens du læser det her er Salla stadig i sin opstart. Vi sætter pris på det lokale, det underfundige, det sjove og det modige. Det er de skæve, sjove og spændende produkter der gør Salla til et unikt sted at handle.

For os er Salla lige så meget et fællesskab som en butik. Derfor ser vi også kundeservice som helt centralt for vores forretning. Vi står klar til at hjælpe dig, hvadenten du vil starte butik, købe varer eller bare vil stille et spørgsmål. Du kan altid kontakte os på:

E-mail: [email protected]
Adresse: Slesvigsgade 15, 1762 København V., Danmark
Telefon: 89887075


Få opdateringer med nyheder, tilbud og spændende unikke håndlavede varer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Copyright © 2017, Salla.dk - et CVR-registreret dansk firma, som forbinder kunder og producenter af håndlavede varer i hele landet. E-mail: [email protected]a.dk, tlf.: 89887075 Læs mere.