Start butik på Salla

På Salla kan du sælge dine håndlavede eller antikke varer.

Vær med på en markedsplads hvor tusindvis af danskere shopper efter unikke og håndlavede varer

Salla gør det nemt for designere, iværksættere, producenter og kreative personer at sælge deres unikke varer. På Salla finder vi kunder til dine varer og håndterer alt det tekniske, så du kan bruge tiden på det der er vigtigt for dig.


Opret gratis butik på få minutter

Du behøver ingen teknisk viden for at komme i gang med at sælge på Salla. Oprette din butik gratis på få minutter og tilføj dine varer.

Ingen faste gebyrer

Vi har ingen gebyrer for at have butik eller varer. Vores simple 9% gebyr inkluderer salg, betalingskort, marketing og meget andet. Vi tjener kun penge når du tjener penge.

Sikker og nem betaling

Vi håndterer sikker og krypteret betaling igennem kreditkort fra kunderne. Når betaling er modtaget og du har sendt varen, udbetaler vi pengene til dig.

Sådan opretter du din butik på Salla:

1. Opret bruger

Første trin er at oprette en gratis bruger med dine personlige oplysninger.

2. Tilføj butik

Du kan tilpasse din butiksside med logo, beskrivelse, betingelser og meget andet.

3. Tilføj produkter

Hvert produkt tilføjes med beskrivelse, billeder, varianter mm.


Herefter er du klar til at sælge:

1. Køber lægger ordre i din butik

Betaling foregår sikkert via betalingskort og du modtager en email med detaljer om varer, leveringsadresse mm.

2. Du afsender varerne

Du pakker og afsender ordren. Inde i selvbetjeningssystemet markerer du ordren som afsendt, og pengene hæves fra kundens betalingskort.

3. Vi udbetaler pengene til dig

Vi fratrækker gebyret fra den samlede salgspris og udbetaler resten af pengene til dig. Med andre ord, så koster Salla kun penge for sælgere når du får odrer. Udbetalinger til sælgere sker til din bankkonto hver måned. Gebyret er på 3% i betalingsgebyr + 6% i salgsgebyr.Vil du have mere information?

Læs mere om hvordan du opretter og administrerer din butik på Salla i vores Håndbog for Sælgere.

Du kan også finde information i vores betingelser og vores FAQ. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os på [email protected] eller ring til os på tlf. 89887075. Vi er klar til at hjælpe dig i gang.

Klar til at sælge?

Vi har lave omkostninger og ingen faste gebyrer. Det er hurtigt at komme i gang, og du kan altid prøve Salla af gratis uden risiko. Klik nedenfor for at oprette din butik i dag.

Copyright © 2017, Salla.dk - et CVR-registreret dansk firma, som forbinder kunder og producenter af håndlavede varer i hele landet. E-mail: [email protected], tlf.: 89887075 Læs mere.